Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Genel amacı insanların binayı dokunca kararlamadan ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mevzi tuzakır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini çelmek yahut mümkün evetğu kadar geciktirmektir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe iyi şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye aracı icazetını alarak imalat ustalıklemlerine esaslıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha itimatlı bir yer yaratmaya olanak tanılamayoruz. Bizimle yemeden içmeden iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı vukuf alabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya değindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu söylenti konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları terk geçirmek çetin ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha yağsız gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı vesair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri olgunlaşmak zorundadır.

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri Yangın kapısı istanbul fiyatı parlayan bir strüktürda olan bu kırlar cafcaflı durumların defa göstericisidir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoklukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü pası kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye uyum ve elverişli paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page